®

De fleste ting kan erstattes. Men derfor kan det godt føles ubærligt at miste dem

Ved Børneflapper® arbejder vi med Verdensmål,  og vi ønsker bidrage til et bedre klima med mindre C02-udledning ved at mere ansvarligt forbrug og produktion. Vi ønsker desuden at tage de rette sundhedsmæssige valg i produktionen ved Børneflapper®.

Vi ønsker at gøre en forskel, derfor engagere vi os i velgørenhed og tager del i et fælles større ansvar – derfor støtter økonomisk Børnecancerfonden.

Bæredygtighed

Punkt 12,  i de 17 verdensmål. Ansvarligt forbrug og produktion: Undgå spild

Punkt 3,  i de 17 Verdensmål. Forbedre sundheden hos alle sundhed: Undgå uønsket kemi

Punkt 12, undgå spild

Mad, tøj og elektronik bruger alle sammen jordens ressourcer. Hvis ikke vi sikrer en bæredygtig produktion, er der ikke nok ressourcer til fremtidens generationer. Vi skal undgå spild, og produkter skal holde længere. Det tror vi på at med en navnelap, er man med til at passe på sine ting og sager, da det kan finde hjem igen til rette ejer. Man kan undgå et navn skrevet med tus, og sætte en navnelap på så man nemt lade sine ting gå i genbrug.

Målet er klart for Børneflapper®, Produkter skal holde så længe som muligt, så undgår vi spild af ressourcer, og du kan beholde dine ting længere.

GODT RÅD

Du kan undgå tøjspild og madspild ved at bruge det du har, kun købe det nødvendige og købe holdbare produkter. Så behøver du ikke købe nyt så ofte.

Når du vælger at sætte navn på dit barns yndlings bamse, og der ikke skal købes nyt når den forsvinder, fordi den kommer hjem igen..

Når du vælger at sætte navn på tingene i penalhuset, sikre du at dit barn nemt kan få sine ting med hjem og du undgår at skulle fylde det tomme penalhus op igen og igen…

Når du sætter navn på dit barns tøj, sikre du at det ikke ligger i en tøjbunde og bare forsvinder i mængden eller smides ud…

Skole og Institutionens råd

Ofte er det strømper, sutter og overdele der forsvinder, og der ønsker pædagogerne gerne navn på.

Drikkedunken – så barnet nemt kan genkende ens egen.

Penalhuset og sportstøjet – der ses det ofte at der smides ud, når rette ejer ikke kan findes til blyanter lineal og passer, og svømmetøj, idrætstøj og overdele…

 navnelapper på, så vi kan fælles få ting og sager med hjem til rette barn – det gør det nemt for barnet og den voksne.

Punkt 3, Sundhed: Undgå uønsket kemi

Verdensmål 3 skal forbedre sundheden hos alle. Vores sundhed er blandt andet truet af uønskede kemikalier i vores produkter.

Navnelapperne fra Børneflapper® er uden brug af blæk med fri af skadelig kemi som BPA og ftalater, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende.

Derfor kan lapperne bruges tæt mod barnets hud og sættes på eksempelvis sut og vandflaske uden, at du behøver bekymre dig.

RÅD

Man skal undgå at købe produkter med uønsket kemi. Det kan være med hormonforstyrrende stoffer med kræftfremkaldende stoffer.

Vi garanterer ved Børneflapper® at du trygt og sikkert kan handle dine kemi-fri navnelapper ved os.

Ansvarlighed

Børneflapper® støtter velgørenhedsorganisationen Børnecancerfonden. Det gør vi fordi i dag får 200 børn under 18 år får hvert år kræft. Man ved stadig ikke, hvorfor børn får kræft, men man ved, at de får mere aggressive kræftsygdomme end voksne. Børnekræft kræver derfor en særskilt forskningsindsats som vi gerne vil bidrage økonomisk til.

For 50 år siden døde halvdelen af alle kræftsyge børn, men i dag overlever seks ud af syv. Det skyldes målrettet forskning i børnekræft, der har forbedret behandlingen. Den effektive behandling betyder dog, at halvdelen af de børn, der overlever, har varige skader, fx vækstproblemer, hjertesygdomme og indlæringsvanskeligheder. Læs mere om forskningen her.

Børneflapper® støtter børnecancerfonden hver gang du bestiller et sæt navnelapper.

For hver 45/90stk. sæt, navnelapper fra Børneflapper® vi sender afsted til jer, donerer vi kr. 1,- til Børnecancerfondens arbejde.

Vælger I at benytte deres logo som ikon donerer vi kr. 5,- i stedet for kr. 1,- se ikon 

Med din hjælp kan vi støtte Børnecancerfonden hvert år med et større beløb, til forskning i diagnostik og behandling af børnekræft, så flere overlever til et liv uden senfølger. Børnecancerfonden er den danske enkeltorganisation, der støtter mest forskning i børnekræft. For forskning er det bedste håb, vi kan give børn med kræft og deres familier, fortæller Børnecancerfonden.

Læs mere om organisationen Børnecancerfonden.

Din kurv