®

De fleste ting kan erstattes. Men derfor kan det godt føles ubærligt at miste dem

Hvad er navnemærker?

Navnemærker fra Børneflapper er små navnelabels, som kan bruges på tøj, sko og udstyr. Ja faktisk kan det bruges til alle børnenes ting for at holde styr på dem. Navnemærkerne kommer alle i sæt af 90 styk og er let genkendelige med et ikon og plads til din egen tekst. Vælg mellem over 120 forskellige ikoner og skriv dit barns navn og telefonnummer på mærket. På den måde kan selv dine små børn genkende deres ting på ikonet, samt det er nemt for andre at ringe til dig hvis dit barns ejendele er blevet væk og fundet af andre.

Med deres slidstærke design kan de sættes på stort set alt udstyr uden frygt for at de vil ryge af. Navnemærkerne er fremstillet i en tynd folie med lim, hvilket er specifikt lavet til at de også kan holde til at blive vasket. Det gør at du sagtens kan sætte dem fast på tøj og vaske det igen og igen, uden at de ryger af. Vil du være sikker på at de skal holde længst muligt, så er det en god idé at sætte dem på vaskemærker eller lignende. Der vil de have den bedste kontakt med overfladen og sikrer derved at limen holder vask efter vask.

Ønsker du ekstra slidstyrke for dine navnemærker, så kan du også få dem med lakforsegling. Med et tyndt, men ultrastærkt lag lak, vil både navnemærke og print være væsentligt mere slidstærkt. Når du modtager dem med posten, så lad mærkerne ligge i 2-3 dage. På den måde sikrer du at mærkerne er helt hærdet og derved har maksimal slidstyrke.

Alle vores navnemærker er uden brug af blæk og fri af skadelig kemi som BPA og ftalater, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Derfor kan mærkerne bruges tæt mod barnets hud og sættes på eksempelvis sut og vandflaske uden, at du behøver bekymre dig.

 

Hvad kan navnemærker bruges til?

Mærkerne kan – som navnet indikerer – bruges til at identificere ejendele og dermed hjælpe til at reducere tab og forvekslinger i institutionen, skolen eller dér, hvor børn samles i grupper.

Du kan sætte navnemærker fra Børneflapper på stort set alt udstyr og alle textiler, da de er fremstillet i en tynd folie med en lim, der gør dem både slidstærke og vaskbare. De fungerer ikke mindst godt dér, hvor det kan være svært at skrive et navn – og så er de helt uden kemi, og kan derfor sættes på vandflasken eller sutten, eksempelvis. Derfor er navnemærker et godt valg.

 

Hvordan påføres mærkerne?

Navnemærkerne fra Børneflapper er strygefrie og selvklæbende.

Mærket løftes af arket og masseres fast som et klistermærke.

Lad det sidde i 24 timer før du vasker.

 

Kan navnemærkerne sættes i tøj?

Ja, vores navnemærker er lavet specifikt til at de skal kunne holde til at blive sat i tøjet. Det betyder at de både er lavet til at kunne sidde ordentligt fast, samt at de kan holde til at blive vasket.

De tåler vand, kan gå i mikroovn og tåler kogevask med op til 90 grader i vaske- og opvaskemaskinen. Ved påsætning på textiler og tøj hæfter mærkerne bedst på vaskemærker. Sørg for at fladen på udstyr er fedtfri, ren og tør, så sikrer du, at mærket ikke falder af i brug og vask.

 

Falder navnemærkerne af i vask?

Vores navnemærker er lavet til at være slidstærke og til at sidde fast – selv hvis de kommer en tur i vaske- eller opvaskemaskinen.

Et godt tip for at undgå, at de falder af i vask, er at sørge for at overfladen hvor du sætter mærkerne fast er fedtfri, ren og tør. Dernæst massere du mærket fast på overfladen og lader den sidde der i mindst 24 timer før du vasker. Hvis du sætter navnemærkerne i tøj eller textiler, så er det også en god idé at sætte dem fast i vaskemærker. Her vil de få den bedste kontakt og de hæfter derfor bedst.

 

Smitter navnemærkerne af?

Vores navnemærker smitter ikke af og er lavet helt uden brug af blæk. Samtidig er lap og lim fri for skadelig kemi som BPA og ftalater.

Skal mærkerne bruges i tøj eller textiler, som ofte skal vaskes, anbefaler vi at du vælger vores navnemærker med lakforsegling. Dette giver et stærkt ekstra lag, der føres over de printede labels, og sikrer endnu bedre beskyttelse imod slid, snavs og vask.

 

Hvorfor er det vigtigt, at navnemærker er uden kemi?

Kemifrie navnemærker kan bruges tæt mod barnets hud og sættes på eksempelvis sut og vandflaske uden, at du behøver bekymre dig.

Navnemærkerne her er uden brug af blæk, og lap og lim er fri af skadelig kemi som BPA og ftalater, som er mistænkt for at være hormonforstyrrende.

 

Hvilke navnemærker fungerer bedst?

Vi anbefaler særligt tre ting. Først, vil et velvalgt ikon være det, som det lille barn genkender, og det større barn selv vælger. Det gør det både sjovt og hjælper til at holde styr på tøj og udstyr.

Dernæst, at mors eller fars telefonnummer skrives på navnemærket. Det øger chancen for at få det mistede tilbage, hvis uheldet er ude.

Sidst, så vil en lakforsegling gøre mærket mere slidstærkt, og du undgår, at det udviskes i vask.

 

Skal navnemærkerne stryges på?

De navnemærker du får hos os, er strygefri og er i stedet lavet med en stærk lim. I stedet for at stryge dine mærker på skal du i stedet massere mærkerne på en så jævn og ren overflade som muligt. Det kan enten være et vaskemærke på et stykke tøj eller på en jævn overflade på en taske, et penalhus eller andet udstyr.

De strygefrie navnemærker gør at du kan sætte dem på hvad som helst. Og da alle bestillinger kommer med 90 styk kan du nemt have det samme ikon, navn og nummer på alle dine børns ting. Det gør det nemt for dit barn at genkende og sikrer at det er nemt at kende forskel på børnenes ting.

 

Hvor længe holder navnemærkerne?

Vi er selv en travl børnefamilie, hvor alle børnenes ting bliver godt slidt og vasket ofte. Derfor har vi også gjort meget ud af at fremstille så slidstærke og holdbare navnemærker som muligt. Det er dog meget vigtigt for os, at vores mærker ikke indeholder usunde kemikalier eller materialer. Derfor er både lap og lim fri for skadelig kemi som BPA og ftalater.

Hvis du vil sikre bedst holdbarhed på dine navnemærker er der et par ting du kan gøre.

For det første er det en god idé at sætte dine navnemærker fast på en overflade hvor du kan sidde bedst muligt fat. På tøj og textiler vil det ofte være et vaskemærke eller lignende. Samtidig skal du sørge for at overfladen er ren og tør når du påsætter mærkerne. Masserer du dem godt fast på overfladen og lader det sidde i mindst 24 timer inden du vasker, så vil det også hjælpe på holdbarheden.

Og vil du have den bedste slidstyrke, så kan vi anbefale at du bestiller dine navnemærker med lakforsegling. Dette sikrer en ekstra belægning på dine mærker, som giver bedre slidstyrke.

 

Hvilke designs kan jeg vælge?

Børneflapper kommer i mange forskellige designs og vi udvider hele tiden med nye ikoner og farver.

Lige nu kan du vælge imellem over 120 forskellige ikoner og mange forskellige farver. Samtidig vælger du selv hvilken tekst der skal stå på mærkerne. Det mest populære er at skrive barnets navn og et telefonnummer til far eller mor, men kun fantasien sætter grænserne.

 

Kan jeg få navnemærker til institutioner?

Hvis du skal bruge navnemærker til vuggestuen, børnehaven, skolen eller sportsklubben, så kan du få det hos Børneflapper. Du kan nemt selv bestille til dig selv og dine børn, eller gå sammen med flere forældre og bestille sammen.

Disse fordele er perfekte for institutioner eller større grupper der skal bruge mange navnemærker til deres tøj eller udstyr.

Din kurv