®

De fleste ting kan erstattes. Men derfor kan det godt føles ubærligt at miste dem

Handelsbetingelser & vilkår

1. Priser og betaling
Priser er oplyst direkte i forbindelse med valg og tilpasning af produkt, samt ved bestilling og betaling. Ved
prisændringer der sker efter en afgivet bestilling, vil dette ikke påvirke den bestilte vare, således kun være i
effekt ved fremtidige bestillinger.
Børneflapper sender fragtfrit ved ordrer over kr. 100,- Ved ordrer under kr. 100,- bliver pålagt en porto på kr. 29,-
Der forekommer ingen skjulte gebyrer i forbindelse med handel på Børneflapper.dk.
Betaling foregår via den danske betalingsgateway ePay, der er en af de største betalingssystemer i
Danmark. ePay benytter en sikker SSL kryptering i betalingsvinduet, så dine oplysninger er sikret.
Du kan betale med Dankort, Visa, Mastercard, Meastro card og MobilePay.
Der sendes automatisk en bekræftelse på bestilling og betaling direkte på den oplyste mail.
Alle priser er oplyst i DKK, og er inkl. moms.
Beløbet bliver trukket fra kundens konto, når varen er afsendt.

2. Levering
Alle bestillinger sendes den næstkommende hverdag, og leveres indenfor 1-3 hverdage. Alle forsendelser sendes med Track & Trace via DAO365. Fragtpris fra DKK 29,-

3. Kundens ansvar
Det er kundens ansvar, at de indtastede oplysninger er korrekte, såsom: navn på børneflap, adresse,
kortoplysninger, farvevalg på børneflap, ikon/billede på børneflap, mv.
Det er kundens ansvar at produktet ved bestilling er som ønsket, herunder navn er stavet korrekt, farvevalg
af baggrund og skrift, ikon eller billed er korrekt.
Kan ordren ikke leveres grundet forkerte oplysninger, kan kunden blive opkrævet omkostningerne ved ny
forsendelse.

4. Persondatapolitik

Generelt:
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet. 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

For at Børneflapper.dk kan levere din bestilling, har vi som minimum brug for:
Navn, adresse, e-mail, telefonnr.
Jf. bogføringsloven, er Børneflapper forpligtet til at opbevare disse oplysninger i 5 år. Oplysningerne
videregives eller sælges ikke til tredjepart.

Sikkerhed:
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål:
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring:
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger:
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Se vores Cookiepolitik her.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager:
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@borneflapper.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

5. Fortrydelsesret

Ved forbrugerkøb er der 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder ikke hvis produktet leveres
som det er bestilt. Således er det kundens ansvar at tjekke at de kundetilpassede forhold på ordren er som
kunden ønsker, inden bestilling og betaling gennemføres.
Der er ingen reklamationsret.

6. Børneflapper klubmedlem

Det er gratis at oprette dig som klubmedlem hos Børneflapper®.  Det eneste krav er at du ved gratis oprettelse samtidig accepterer at blive tilmeldt nyhedsmails fra Børneflapper®, og så længe du er gratis medlem, ikke kan afmelde nyhedsmails. Afmelder du nyhedsmails, vil din gratis medlemsprofil blive deaktiveret.

Du får følgende fordele ved at være klubmedlem af Børneflapper® Klubben:
– 10% Rabat altid, uagtet antal du bestiller. Du får altså også din 10% rabat, hvis du benytter dig af andre tilbud og kampagner – her vil du blot opnå yderlig 10% rabat
– unikke eksklusive rabatter til vores fordelspartnere, helt op til 30 % rabatter. Rabatterne løber altid et helt år af gangen og vil blive genforhandlet hvert år.

Samt fordelsplads til alle Event i Børneflapper® klubben, i Hele Danmark, du får altså mulighed for at få billetter før andre. Denne fordel vil ske igennem en mail, med link til bestilling.

Oprettelsen er gratis og uden bindingsperiode eller gebyrer. Du accepterer at blive tilmeldt vores nyhedsmail ved oprettelse som gratis klubmedlem
– Nem og hurtig genbestilling af tidligere designs og/eller bestillinger af navnemærker.
– Unikke kampagner, kun for klubmedlemmer.

6.1 Rabatkoder som klubmedlem

Som klubmedlem, kan du ikke benytte andre former for rabatkoder til navnemærker, samtidig med at du er logget ind og foretager bestilling, da rabatkoder ikke kan kombineres med de særlige rabatter der gives til klubmedlemmer.

Børneflapper.dk er ejet og drevet af

All Labels
CVR: 26132142
Lindved Møllevej 47
5260 Odense S
Tel. 93 70 70 14
Mail: kontakt@borneflapper.dk

Din kurv